maandag 3 april 2017

Hij, Aiden Turner - Poldark - houdt me uit mijn slaap ...Na een heerlijk dagje shoppen in Den Haag Centrum wist ik dat er nog veel meer mooie momenten aan mijn dag zouden worden toegevoegd. Momenten om nooit te vergeten!

Om  00.00 uur zette ik mijn tv op AAN. Ik zou zonder Aiden Turner niet slapen gaan. Hier had ik het vertraagd kijken graag voor over. Deze man vertolkt zijn rol in Poldark zo ongelooflijk mooi. Adembenemend.

Zeven dagen lang tel ik af...week na week ...

Het landschap, de kleding, de spelers. Ze weten allen zo  te verleiden. Maar, het is vooral Aiden die je betovert met zijn ogen, zijn stem, zijn houding. Deze man speelt tussen de andere prachtige karakters zijn hoofdrol en weet me elke zondag weer te laat naar bed te laten gaan. En vervolgens houdt hij me daarna nog een poos uit mijn slaap.

Ik kijk naar de kleding, de tijd waarin de serie zich afspeelt. De Romantiek.
'
Kon hij maar model zijn  van mijn Vintage'Lein (boudoir voor hem en haar). Het witte katoen waaraan mijn Schiesser ondergoed het succes dankt, zou ik best graag terug zien in de serie , de lange onderbroek, de hemden of de ouderwetse tijkstreep pijama. Ik zie het voor me ...in de aftiteling..
Vintage'Lein voor Poldark.

Demelza (Eleonor Tomlinson, zijn tegenspeelsters) zie ik wel in de rol van mijn muze. En waarom zouden zij het prachtige landschap van Cornwell niet een keertje inruilen voor de Hollandse Polder? In Schiedam hebben we naast de Jenever ook Gin ...We hebben een Theater, De Stokerij, wat jij?

Volgend jaar bestaat mijn Vintage' Lein, mijn kleine winkeltje met boudoir voor hem en haar en kant, zijde en satijn vijf jaar.Waarom zou ik er niet van kunnen dromen dat zij handtekeningen uitdelen bij mijn vijfjarig bestaan en een aantal gratis Schiesser Revival Sets verdelen onder de bezoekers.

De wereld wordt steeds kleiner en de mijne steeds groter ...Alle spelers zijn reeds een contact geworden op Twitter, heb me aangesloten bij de Poldark Fanclub, kruip elke zondag in het beeld...en zoals ik nog gevonden moet worden, zijn zij ook ooit gevonden.

Wie weet? Wil Eleonor niets liever dan een onderjurkje van Vintag'Lein en droomt Aiden van ...?Meer Poldark...klik hier!Geen opmerkingen: